Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ........
1082 αναγνώστες
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010
22:24

Επιστροφή στον μεσαίωνα βιώνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες που βλέπουν να χάνονται η μία μετά την άλλη κατακτήσεις των 2 τελευταίων αιώνων σύγχρονου πολιτισμού.

Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε τις επαχθέστατες μεταβολές στις συνθήκες εργασίας... και τώρα μας χτυπάει ηλεκτροσόκ από την είδηση πως χιλιάδες συμπολίτες μας στερούνται ίσως του βασικότερου αγαθού μετά το νερό δηλαδή το ρεύμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, από τις κομμένες παροχές, οι 80.000 δεν επανασυνδέθηκαν και παραμένουν χωρίς ρεύμα για λόγους οικονομίας.

 
Τραγικά είναι και τα στοιχεία που έδωσε η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, σύμφωνα με τα οποία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, είχαν δοθεί συνολικά 940.000 εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ από αυτές εκτελέστηκαν οι 213.000 καθώς κάποιοι καταναλωτές είτε κατάφεραν να πληρώσουν την τελευταία στιγμή, είτε προχώρησαν σε συμβιβασμό.

Τη ρύθμιση οφειλών για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποφάσισε η ΔΕΗ μετά από έκκληση των εμπορικών συλλόγων όλης της χώρας για τις επιχειρήσεις που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

Η απόφαση της ΔΕΗ αφορά περίπου 7.000 επιχειρήσεις που έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω οφειλών έως τις 20 Δεκεμβρίου.


Ειδικότερα:

- Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες έχει ήδη αποκοπεί η παροχή ρεύματος, μπορούν να προσέλθουν στα καταστήματα εμπορίας της ΔΕΗ, για να προχωρήσουν σε συμφωνία διακανονισμού, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2011.

- Ανάλογα με το ύψος της οφειλής, θα πρέπει να καταβάλουν το 30% έως 50% του χρωστούμενου ποσού.

- Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να αποπληρωθεί έντοκα, έως το τέλος του 2011, με τους αντίστοιχους λογαριασμούς.

- Η ρύθμιση αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, των οποίων η ηλεκτρική παροχή έχει αποκοπεί, λόγω οφειλών, έως τις 20.12.2010.

Στον αντίποδα...

Σε ελεύθερη πτώση οι τραπεζικές καταθέσεις

Μιλώντας με ανθρώπους γύρω μας τις τελευταίες μέρες, αγρότες, εργάτες, απλούς εργαζόμενους, διαπιστώνουμε ότι όλοι σιγά σιγά αποσύρουν τις μικροκαταθέσεις τους από τις τράπεζες, φοβούμενοι την επερχόμενη κανονιά. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και.....
για ανάληψη ποσών 2000 - 4000 ευρώ, οι τραπεζικοί τους βγάζουν το λάδι μέχρι να τους τα δώσουν.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση, όταν καταθέτης ζήτησε να πάρει 20.000 ευρώ σε ρευστό και η τράπεζα απείλησε να ειδοποιήσει το ΣΔΟΕ, απειλώντας εμμέσως ότι αν πραγματοποιηθεί η ανάληψη, ο πελάτης θα ελεγχθεί για παράνομες δραστηριότητες.

Τέτοια απελπισία πια στις τράπεζες!
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_1234.html

 

 

 

 

ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
 
Τι είπε ο Δ. Αντωνίου στο Ξυπνήστε ρε . . . 

ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΦΕΤΩΝ

Σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχε το  ξυπνήστε ρε με τον κ. Αντωνίου Δημήτριο μας επιβεβαίωσε την είδηση ..... "Με κάλεσαν να καταθέσω  όπως και τους  άλλους που συμμετείχαν σε αυτή την  κίνηση ...για να καταθέσουμε ότι νέα στοιχεία έχουμε για την υπόθεση ...Μετά από εμάς έχουνε κληθεί όλοι οι κατηγορούμενοι βουλευτές και ο πρωθυπουργός  να καταθέσουμε με την ιδιότητα του......κατηγορουμένου .

Ναι είναι γεγονός ..είναι μια ιστορική στιγμή για όλους μας,την μήνυση την κατέθεσα εξ ονόματος όλου του Ελληνικού λαου και  ανήκει σε όλους μας ...

Αυτή είναι η εκδίκηση του Έλληνα άγνωστου στρατιώτη που έχει θυσιαστεί για 3.000 χρόνια για την Ελευθερία αυτής της χώρας.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτή την εξέλιξη οι οποία θα δώσει κουράγιο και Ελπίδα σε όλους τους Έλληνες ...

Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι."

Eλενη για το  http://www.ksipnistere.blogspot.com
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις