Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΟΤΕ
1640 αναγνώστες
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010
21:49

Ενημέρωση από πρόγραμμα.

 

 Για να γίνει κατανοητό τι είναι οι αριθμήσεις δείτε: http://analytakis.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=21558&blid=54

Στο διάγραμμα βλέπουμε ότι για λήξη τού 4 έχουμε τα νούμερα που αναγράφονται  συμφωνα με το πρόγραμμα.

* Τα νούμερα  μπορεί να αλλάξουν κατά την πρόοδο των ημερών.

** Τα 2 διαφορετικά νούμερα για το  κυμα 4 σημαίνουν ότι αν ξεπεραστεί το πρώτο επίπεδο, πάμε για το επόμενο.

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

 

---------------------------------------------------------

 

  Το παρόν είναι στις 4.15 σήμερα το πρωί.

 

----------------------------------------------------------------------

Για να δούμε τί έγινε και σημερα ....το  βράδυ.

Σήμερα εχουμε 11856 - 11585 χθές, μας κάνει 271 εμφανίσεις στο blog με τα 2 θέματα τον Δεκέμβριο.

---------------------------------------------------------------

Ας δούμε τωρα τα 2 θέματα τι εμφανήσεις έχουν.

 

Τα 2 θεματα έχουν : 1ο θέμα το πρωι 376 εμφανίσεις το βράδυ 493 δηλαδη  εκανε επιπλέον 493-376=117 εμφανίσεις  σημερα

Το 2ο θέμα ειχε:  815 το πρωι και 840 το βραδυ, δηλαδη 25 εμφανίσεις.

Αρα  117 +25 = 142

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ  CAPITAL ΕΒΑΛΕ   271.....

ΑΡΑ : 271 - 142 = 129  μαγικές εμφανίσεις απο το ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΝ ΣΕ  ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

ΜΟΝΟ 500 ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ.

* Νομίζω οτι κάποιοι bloggers που ΓΡΑΦΟΥΝ, δεν μπορούν να κανουν τοσες εμφανίσεις απο Παρασκευή βραδυ εως Κυριακη βράδυ.

CAPITAL  μπορείτε να μου πείτε πως γίνονται τέτοια μαγικά;

Οι ανθρωποι ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, δεν δικαιούνται τέτοια μαγικά Χριστουγεννιάτικα; Η μονίμως γίνονται μόνο σε όσους ΔΕΝ γραφουν.

Υ.Ρ. Κρατησα και τα σημερινά νούμερα στην αλλαγή για να δώ και αύριο.

 

Σχετικές μετοχές:
ΟΤΕ
Σχόλια

19/12 23:25  akilolimos
H σύμβαση που έχουν υπογράψει οι προηγούμενοι (η κυβέρνηση του χοντρού ντεεεε) με τη DTe, οι δεσμεύσεις για τους Γερμ@νούς, ισχύουν έως το τέλος του 2011. Αν θυμάμαι καλά μέχρι 21/12/2011. Mετά απ’ αυτή την ημερομηνία παύει να ισχύει ο συσχετισμός της ποσόστωσης που ισχύει σήμερα 30% & 20% (DT – Κυβέρνηση) + (ΤΑΠ-ΟΤΕ – άλλα Ταμεία & Μικρομέτοχοι).

Έτσι λοιπόν, οι Γερμ@νοί θα μπορούν ν’ αγοράζουν όσες μετοχές θέλουν και να έχουν ποσοστό ακόμα κι’ 70%. Κι’ από το 2012 μπορούν ν’ αλλάξουν ακόμα και την ονομασία. Και μη δείτε ξαφνικά από πΟΤΕ να λέγεται DTe.

Άρα η Κυβέρνηση, επειδή το ξέρει αυτό πολύ καλά, σου λέει ας δώσω και το άλλο 10%. Κέρδος θα έχω, μια και του χρόνου θα έχουν όσες μετοχές θέλουν. Σε τι τιμή θα τις δώσει? Έλα ντε… Τελικά τι θα γίνει? Θα τις δώσει? ή μήπως δεν τις δώσει? ή μήπως τις έδωσε?

Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν… αααρε ας τη κυβέρνηση, λιγούρια είναι και θα τα βρούμε. (Πάει το ένα 20% και σιγά μη την ξανά-πατήσουν οι Γερμ@νοί ν’ αγοράσουν όσο με τον μεσάζοντα κ. Βγαίνω (και πάω βόλτα) πούλο. Τι μένει? Μένει…

α) ο ΤΑΠ-ΟΤΕς που όμως τον έχουν ενσωματώσει στο ΙΚΑς.

β) Και τα υπόλοιπα ταμείαααααα.

Τι είναι αυτοί? Ταμεία? ΙΚΑς? Χεστήκαμαν, ας χάσουν λεφτά από τη μετοχή, εμείς πληρώνουμε? Oι κάφροι οι Έλληναράδες πληρώνουν από τον προϋπολογισμό τους. Η πρώτη φορά θα είναι? Εδώ και με τους Αδελφούς Λίμαν, έχασαν τ’ άντερά τους.

Άλλο τι μένει?
Τα ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΣυνδέοντας τώρα το pazzl

Ενώ όλοι περιμέναμε να γυρίσει (και πρώτος εσύ αγαπητέ μας ποιμενάρχη) ο κωλό πΟΤΕς. Aυτή τι έκανε? Μαααα… συνέχιζε ν’ ανεβαίνει. Βγάζουν εντέχνως και την πρόσφατη ανακοινωσούλα τους οι Grizzly (Της Φατα Μοργκάνα – όπως λέει και ο κυρ-ζιζάνιος) και είμαι σίγουρος ότι τα περισσότερα πρόβατα είπαν από μέσα τους… Αυτό ήταν πάμε να τους τα πάρουμε τώρα. Ορμάτε να τους σχίσουμε.

Έλα ντε όμως οι Grizzly το ξέρουν καλά το παιχνίδι. Τι να κάνουμε ρε παιδιά να τσιμπίσουν τα προβατόπουλα? Κάνανε μια περαιτέρω ανοδούλα 8% για να τσιμπήσουν γερά
19/12 23:28  akilolimos
8% για να τσιμπήσουν γερά – γερά και να φορτώσουν ακόμα πιο πολλά χαρτιά, για να κερδίσουν και πιο πολλά. Όμως τώρα που φόρτωσαν τα προβατόπουλα, η μετοχή γύρισε. Κι’ όσο πιο κάτω πηγαίνει, τόσο πιο πολύ θα βελάζουν τα προβατόπουλα. Κι’ όσο βελάζουν… τόσο πιο πανικόβλητα, θα τρέχουν να πουλήσουν

α) Γιατί αυτοί που έχουν αγοράσει κάτω από τις σημερινές τιμές, θα θέλουν να κρατήσουν τα κέρδη τους.

β) Γιατί αυτοί που αγόρασαν στο 7,5 θα τρέχουν να πουλήσουν, για να χάσουν όσα λιγότερα γίνεται.

Και μη δεις τη τιμή και κάτω από εκεί που ήτανε, (για τα 5,5 μιλάω) και μη τη δείτε μέχρι του χρόνου να την έχουν απαξιώσει στα 3 με 4€ αγαπητέ μου ποιμενάρχα και ξέρεις γιατί? Γιατί σ’ αυτή τη τιμή θα μπορούν ν’ αγοράσουν όσες μετοχές γουστάρουν, θ’ αποζημιώσει ΟΛΑ ΤΑ ΨΙΜΑΡΙΑ με το μ.ο. του τελευταίου εξαμήνου, όπωςορίζει ο νόμος και στο τέλος με την υπεροψία που τους διακρίνει, θα πετάξουν τη μετοχή και από το ταμπλό. Εδώ δεν κώλωσαν να το κάνουν αυτό στην ΑΜΕΡΙΚΗ… στη ψωροκώσταινα θα κωλώσουν?

Σιγά να μη πάνε οι Γερμ@νοί τη μετοχή 11,5€ για να δώσει η κυβέρνηση το ποσοστό της όταν του χρόνου θα μπορούν να έχουν ΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ με το 1/3 της παραπάνω αξίας. Όλοι νομίζετε ότι ήλθε το καινούριο νομοσχέδιο των ΔΕΚΟ για τον ΟΣΕ-ΗΛΠΑΠ κλπ. Καλό ξημέρωμα. Βγήκε για τον πΟΤΕ κατ’ απαίτηση της DTλ και των γερμ@νών.

Επτά -7- projects τρέχουν αυτή τη στιγμή στον πΟΤΕ. Έχουν αρχίσει από την εκποίηση των κτίριων κι έπονται κι’ άλλα. Τιιιιιιι θα μου πείτε αυτό είναι καλό, γιατί θα γράψει υπεραξίες? Και ποιος σας είπε ρε προβατόπουλα ότι οι Γερμ@νοί θα μοιραστούν τις υπεραξίες μαζί σας?ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΝΤΑΝΑΑΑΑΕγώ όφειλα να καταθέσω αυτά που ξέρω. Τώρα αν οι δείκτες ανάλυσης λένε άλλα, τότε καλά κέρδη. Και για να είμαστε ωραίοι. Μη γυρίσει ποτέ κανένας από εδώ μέσα και μου πει…τι μακακίες είναι αυτά που έγραφες κι’ εγώ έχασα λεφτά, γιατί δεν μπήκα…ή βιάστηκα να πουλήσω γιατί τρόμαξα. Αν νομίζετε ότι (αυτά που διαβάσατε) είναι μακακίες, τα γράφ
19/12 23:29  akilolimos
αν νομίζετε ότι (αυτά που διαβάσατε) είναι μακακίες, τα γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας και συνεχίζετε τις αγοροπωλησίες σας, σαν να μην έχει γραφτεί αυτό το κείμενο ποτε. όσοι πιστεύεται ότι ίσως αυτός ο βαρεμένος να έχει δίκιο…γράφτε στ’ αρχαία σας τον ποτε, γιατι… υπάρχουν κι’ άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. ζήτω η ετε που με τα ίδια λεφτά θα με κάνει πλούσιο.

πως το έγραψες αυτό ρε φράπα. (δεν το θυμάμαι)


κοιταω με τις κινησεις που κανω να μη γινω φτωχοτεροσ
…ωστε υποχρεωτικα να γινω πλουσιοτεροσ


αειιιιι χέεεεεσουυυυυυυ (που λέει κι’ ο λαζόπουλος) ποτε

http://frapezitis.wordpress.com/2010/12/18/%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%be%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5/
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις