Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
1300 αναγνώστες
Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010
13:07

Σαν αποτέλεσμα αιτήσεων πολλών  φίλων, και με τη βοήθεια έρευνας του πασίγνωστου επιστημονικού περιοδικού ΣΠΑΥ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα σχετικά με τον Άγιο Βασίλη.

Καταρχήν, κανένα γνωστό είδος τάρανδου δεν πετά. Παρόλο που υπάρχουν 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που ακόμα δεν έχουν καταχωρηθεί (τα περισσότερα έντομα και μικροοργανισμοί), αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υπάρχει ιπτάμενος τάρανδος, τον οποίο απ` ότι φαίνεται μόνο ο Άγιος Βασίλης έχει δει.

Υπάρχουν περίπου 2 δις παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Επειδή ο Άγιος Βασίλης προφανώς δεν επισκέπτεται Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Εβραίους και Βουδιστές, ο φόρτος εργασίας του περιορίζεται στο 15% του συνολικού 378 εκ.

Σύμφωνα με το διεθνές Γραφείο Καταγραφής Πληθυσμών, με μέσο όρο 3.5 παιδιών ανά σπίτι, έχουμε 91,8 εκ. Σπιτικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό παιδί ανά σπίτι που αξίζει να πάρει δώρο σύμφωνα με την Παράδοση.

Ο Άγιος Βασίλης έχει μόλις 31 ώρες για να δουλέψει, κι αυτό χάρη στη διαφορά ώρας και την περιστροφή της γης, θα υποθέσουμε ότι ταξιδεύει από ανατολάς προς δυσμάς (που είναι και το πιο λογικό μιας και τόσα χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά) αυτό μας κάνει 822.6 επισκέψεις το δευτερόλεπτο. Δηλαδή, για κάθε χριστιανικό σπίτι με ένα καλό παιδί, ο Άγιος Βασίλης έχει 1/1000στό του δευτερολέπτου να παρκάρει το έλκηθρο, να κατέβει, να πηδήξει από την καμινάδα, να αφήσει τα δώρα στα παπούτσια του καθενός, να βάλει κάποια δώρα κάτω από το δέντρο, να φάει το κομμάτι της πίτας του, να ξανανέβει την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκηθρο και να φύγει για το επόμενο σπίτι.

Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι 91.8 εκατομμύρια επισκέψεις ισαπέχουν μεταξύ τους (χάριν υπολογισμών), μιλάμε για απόσταση 0.78 μιλιά ανά σπίτι, συνολικό ταξίδι 75.5 εκατομμύρια μίλια, και χωρίς να μετράμε τις στάσεις για να κάνει την "ανάγκη" του! Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το έλκηθρο τρέχει με 650 μιλιά το δευτερόλεπτο, 3.000 φορές την ταχύτητα του ήχου.

Συγκριτικά, το πιο γρήγορο μέσο που φτιάχτηκε από τον άνθρωπο κινείται μόλις με 27.4 μίλια το δευτερόλεπτο ενώ ένας κανονικός τάρανδος μπορεί να τρέξει το πολύ με 15 μίλια την ώρα.

Ααα και κάτι άλλο, το φορτίο στο έλκηθρο είναι άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο. Με την προϋπόθεση ότι κάθε παιδάκι θα πάρει ένα πακέτο που ζυγίζει μόλις ένα κιλό, το έλκηθρο κουβαλάει περίπου 321.300 τόνους, χωρίς να μετράμε τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη ο οποίος λέγεται ότι είναι και χοντρός.

Και δε μετράμε το γεγονός ότι έχει φάει και 91.8 εκ. κομμάτια πίτας. Κανονικά, ένας τάρανδος μπορεί να κουβαλήσει το πολύ 150 κιλά. Ακόμα και αν ο περίφημος ιπτάμενος τάρανδος (βλ. Παρ. #1) μπορούσε να κουβαλήσει 10 φορές περισσότερο βάρος, 8 ή και 9 τάρανδοι σε καμιά περίπτωση δεν φτάνουν. Για την ακρίβεια χρειάζονται 214.200 τάρανδοι.

Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος (και πάλι χωρίς να μετράμε το βάρος του ελκήθρου) σε 353.430 τόνους (4 φορές περισσότερο από το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο στον κόσμο) 353.000 τόνοι που κινούνται με 650 μιλιά το δευτερόλεπτο έχουν μια απίστευτη αντίσταση στον αέρα η οποία προκαλεί θερμότητα (όπως στα διαστημόπλοια όταν μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της γης).

Το μπροστινό ζευγάρι ταράνδων θα αποσβέσει 14.3 τετράκις εκατομμύρια Joule ενέργειας ανά δευτερόλεπτο. Το καθένα. Με αλλά λόγια, θα εξατμιστούν ακαριαία με εκκωφαντικό θόρυβο, αφήνοντας το ζευγάρι που βρίσκεται από πίσω εκτεθειμένο.

Ολόκληρο το κοπάδι, θα εξατμιστεί μέσα σε 4.26 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Άγιος Βασίλης εν τω μεταξύ, θα πρέπει να αντέχει σε επιτάχυνση 17500.06 φορές μεγαλύτερη της βαρύτητας. Αν ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά (και λίγα λέμε) θα γίνει χαλκομανία στο πίσω μέρος του καθίσματός του εξαιτίας των 2.107.007 κιλών αδράνειας.

Αν ο Άγιος Βασίλης υπήρξε ποτέ, τώρα Δεν υπάρχει πια!

Καλά Χριστούγεννα!

----------------------------------------------------------

 

Αντε να "παιξουμε"  λίγο.

Πρόβλημα: Αποδείξτε ότι όλοι οι περιττοί αριθμοί >=3 είναι πρώτοι.

Μαθηματικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι πρώτος, το 7 είναι πρώτος, το 9 δεν είναι, άρα ο ισχυρισμός δεν είναι αληθής.
Φυσικός: το 3 είναι πρώτος, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι πειραματικό λάθος, το 11 είναι κλπ
Μηχανικός: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 είναι, το 11 είναι, το 13 είναι, το 15 είναι
Προγραμματιστής: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι, το 7 είναι
Βιολόγος: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 (δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμη)
Στατιστικολόγος: Ας δοκιμάσουμε μερικούς τυχαία εκλεγμένους αριθμούς: το 23 είναι το 17 είναι, το 11 είναι.
Πωλητής Η/Y: το 3 είναι, το 5 είναι, το 7 είναι, το 9 θα γίνει στην επόμενη version.

----------------------------------------------------------------------------


1) Προσθέστε γρήγορα και χωρίς χαρτί και μολύβι. Πάρτε 1000 και βάλτε ακόμα 40. Τώρα προσθέστε ακόμα 1000 και μετά άλλα 30. Τώρα βάλτε άλλα 1000 και σε ότι βρήκατε ακόμα 20. Τώρα άλλα 1000. Και ακόμα 10. Πόσα βρήκατε ;

2);  Αν κοιτάξουμε μια γωνία με ένα μεγεθυντικό φακό που μεγεθύνει τα πάντα κατά 3 φορές και την βρούμε να είναι 45 μοίρες πόσες μοίρες θα είναι αν την δούμε χωρίς τον φακό 

3) Ένας κύριος βάζει στοίχημα με τον γείτονα του ότι ο σκύλος του μπορεί να πηδήξει ψηλότερα από ένα σπίτι.  Ο γείτονας παρατηρώντας και τον σκύλο φαντάζεται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν και βάζει το στοίχημα αλλά το χάνει ! Τι συνέβη ?

4) Τι είναι μαύρο πριν το χρησιμοποιήσουμε, γίνεται κόκκινο όταν το χρησιμοποιούμε και άσπρο όταν τελειώσουμε μαζί του ? 

5) Πριν πολλά χρόνια, ένας έμπορος κάπου στο Λονδίνο, είχε την ατυχία να οφείλει ένα μεγάλο ποσό σ’ έναν τοκογλύφο. Ο τοκογλύφος ήταν γέρος κι άσχημος και καλόβλεπε την νέα κι όμορφη κόρη του εμπόρου. Γι’ αυτό λοιπόν του πρότεινε ένα συμβιβασμό: θα του χάριζε το χρέος εάν εκείνος του έδινε την κόρη του . 

 Πατέρας και κόρη βρέθηκαν αντιμέτωποι μ’ ένα απελπιστικό δίλλημα. Για να τους βοηθήσει, δήθεν, ο τοκογλύφος τους πρότεινε να αφήσουν τη θεία πρόνοια να αποφασίσει. Τους είπε πως θα έβαζε μέσα σ’ ένα πουγκί ένα άσπρο κι ένα μαύρο βότσαλο και το κορίτσι θα έπαιρνε στην τύχη ένα από αυτά. Εάν έπαιρνε το μαύρο θα γινόταν γυναίκα του και θα του χάριζε το χρέος. Εάν έπαιρνε το άσπρο η κόρη θα παρέμενε στον πατέρας της και πάλι θα του χάριζε το χρέος.

Όλα αυτά διαδραματίζονταν στην αυλή του εμπόρου σ’ ένα μονοπάτι που ήταν γεμάτο βότσαλα άσπρα και μαύρα. Μην έχοντας άλλη επιλογή ο έμπορος, συμφώνησε. Ο τοκογλύφος έσκυψε πήρε δυο βότσαλα και τα έβαλε στο πουγκί. Η κοπέλα όμως πρόσεξε πως ο πονηρός έμπορος πήρε κι έβαλε μέσα στο πουγκί δυο μαύρα βότσαλα. Ύστερα της ζήτησε να τραβήξει από το πουγκί το βότσαλο που θα καθόριζε την τύχη τη δική της αλλά και του πατέρα της.

 Εάν βρισκόσασταν στη θέση της κοπέλας πως θα αντιδρούσατε, έτσι ώστε να ήσασταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα ;

 

6) Ένας κύριος με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά επισκέφτηκε έναν γιατρό, ο οποίος του έδωσε δύο βαζάκια με 10 χάπια το καθένα, τύπου ασπιρίνης.
"Τα δύο είδη χαπιών είναι διαφορετικά" του είπε. "Πρέπει να παίρνεις κάθε βράδυ ένα χάπι από το ένα βαζάκι και αμέσως ένα από το άλλο. Για να δράσουν σωστά πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους στον οργανισμό σου. Αυτό θα το επαναλάβεις για 10 βράδια. Προσοχή όμως! Αν πάρεις έστω και ένα χάπι παραπάνω κάποια μέρα ή αν ξεχάσεις να πάρεις το ένα απ' τα δύο, τότε αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία σου".
Ο κύριος παίρνει τα δύο βαζάκια και φεύγει για το εξοχικό του που βρισκόταν σε ένα απομονωμένο μέρος, μακριά από την πόλη που έμενε.
Όταν έφτασε το βράδυ, πάει στην κουζίνα του σπιτιού του να πάρει τα χάπια του. Κατά κακή του τύχη όμως σκοντάφτει στο χαλί και χύνει και τα 20 χάπια στο πάτωμα. Τα μαζεύει προσεκτικά και προσπαθεί να τα ξαναχωρίσει στις δύο ομάδες. Δυστυχώς όμως όλα τα χάπια είναι ακριβώς τα ίδια! Ίδιο σχήμα, ίδιο χρώμα και κανένα διακριτικό πάνω τους. Δεν έχει κανέναν τρόπο να ξεχωρίσει τα μεν από τα δε.
Για καλή του τύχη θυμάται πως έχει μια ζυγαριά ακριβείας στο ντουλάπι. Ζυγίζει τα χάπια, αλλά με λύπη του διαπιστώνει πως όλα ζυγίζουν ακριβώς το ίδιο.
Είναι μόνος του, δεν έχει τηλέφωνο και δεν υπάρχει κοντά φαρμακείο.
Ξέρει πως πρέπει να πάρει πολύ σύντομα τη δόση του γιατί αλλιώς θα κινδυνεύσει η ζωή του.
Τελικά όμως, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και βρήκε έναν τρόπο να πάρει τη σωστή δόση από τα χάπια του και μάλιστα και για τις 10 μέρες της θεραπείας. Τι έκανε;

 

Σχόλια

12/12 13:15  PREMIUM
Δ-ε-ν ... δ-ε-ν ...
12/12 13:44  elpi
Τέλος τα Χριστούγεννα για φέτος...

"Η Γέννηση για φέτος ματαιώνεται...! Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος , η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού , οι άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας ,οι 3 μάγοι φοβούνται οτι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες και τα βόδια "καλοριφέρ"...
12/12 13:44  elpi
περιμένουν να διευκρινίσει η Μπιρμπίλη τι θα γίνει με τα...φωτοβολταϊκά...!
12/12 13:55  Καλογηρου Παναγιωτης
Τι έγινε; Τόσο δύσκολα έβαλα;
12/12 14:33  atan
40 Τακούλη
Αθάνας
12/12 14:35  atan
45 μοίρες Τακούλη
Δεν σε είδα χθές στην Πλάκα
12/12 14:39  atan
Τώρα & γω ένα :

Ποιά η διαφορά μεταξύ Σπαθιού & Μουν..ύ της Μπάρμπα ;

Αθάνας
12/12 14:40  Καλογηρου Παναγιωτης
atan
Καλημέρα
Σωστή η απάντηση.
Δεν μπόρεσα γιατί είχα μια επείγουσα δουλειά. Δεν πειράζει...
Την επόμενη...
12/12 15:05  christos58
Που θα παει ο γδ την δευτερα πανω η κατω?
12/12 15:18  Καλογηρου Παναγιωτης
christos58
Θα το δούμε αργότερα.
12/12 15:23  christos58
Θα ανοιξεις το δωματιο επικοινωνιας για να πουμε?
12/12 15:27  Καλογηρου Παναγιωτης
Μάλλον... θα σε ενημερώσω.
12/12 15:48  napoleon
12/12 15:55  christos58
Emeinan 3 keρακια πανω στην τουρτα
12/12 15:56  Καλογηρου Παναγιωτης
Να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ που εορτάζουν σήμερα. ( Αγ. Σπυρίδωνος)
12/12 16:45  Καλογηρου Παναγιωτης
Τελικά ειναι τόσο δύσκολα;
12/12 17:32  elpi
ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ...Πριν γίνει ο ισθμός της Κορίνθου, για να έκανε κάποιος το ταξίδι Πειραιάς-Πάτρα θα έπρεπε να κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου. Για να κόψουν δρόμο, έβγαζαν τα πλοία στο στενό του Ισθμού και βάζοντας μεγάλα ξύλα από κάτω, έσερναν το πλοίο πάνω στο γη μέχρι να το βγάλουν από τον Κορινθιακό κόλπο. Φυσικά όλη αυτή η διαδικασία ήθελε.
αρκετές μέρες και ήταν πάρα πολύ κουραστική για τους ναυτικούς που το τραβούσαν.

Όμως σε αυτό το στενό κομμάτι της γης υπήρχαν πάρα πολλοί οίκοι ανοχής. Έτσι λοιπόν οι ναυτικοί, παρόλο που κουράζονταν, προτιμούσαν να σέρνουν το καράβι και να πηγαίνουν στους οίκους ανοχής παρά να κάνουν τον κύκλο.

Έτσι λοιπόν οι ντόπιοι έβγαλαν την φράση ότι «το μ*ι σέρνει καράβι».
12/12 17:56  Καλογηρου Παναγιωτης
elpi Το τζίνι...το ξέρεις;

Ένας άνδρας περπατά σε μια παραλία όταν σκοντάφτει σε ένα λυχνάρι, το τρίβει και εμφανίζεται το τζίνι.

- Με ελευθέρωσες και σ' ευχαριστώ. Κανονικά έχεις 3 ευχές αλλά επειδή είναι η τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα που με ελευθερώνουν και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για μια ευχή.

Ο άνδρας κάθεται και σκέφτεται λίγο και λέει :

- Πάντα ήθελα να πάω στην Χαβαϊ αλλά φοβάμαι να μπω σε αεροπλάνο και υποφέρω από ναυτία για να πάω με καράβι, γι' αυτό θέλω να κατασκευάσεις μια γέφυρα για να πάω με το αυτοκίνητο.

- Χα χα χα χα χα! Αυτό που ζητάς είναι αδύνατο ! Σκέψου λίγο λογικά πόσο τσιμέντο χρειάζεται πόσο βαθιά πρέπει να μπουν οι κολόνες, την οικολογική καταστροφή ... άλλο άλλο.

- Κοίτα έχω παντρευτεί 4 φορές όπως έχω χωρίσει 4 φορές και όλες οι γυναίκες μου με κατηγορούσαν ότι δεν τους έδινα σημασία και ότι ήμουν αναίσθητος. Γι' αυτό επιθυμώ από δω και πέρα να μπορώ να καταλαβαίνω τις γυναίκες... Να καταλαβαίνω πως νιώθουν, να ξέρω τι σκέφτονται όταν μου μιλάνε, τι θέλουν όταν λένε "τίποτα"... και πως να τις κάνω πραγματικά ευτυχισμένες...

- Στην γέφυρα που λέγαμε... θέλεις 2 ή 4 λωρίδες;
12/12 18:01  elpi
Σκούρα τα πράγματα με μας τις γυναίκες...χαχαχα τελικά στο τζίνι πιο εύκολο ήταν να κατασκευάσει την γέφυρα παρά να τον κάνει να καταλαβαίνει τις γυναίκες. Χαχα καλό...
12/12 22:04  Καλογηρου Παναγιωτης
Τελικά υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τις απαντήσεις;
12/12 22:17  atan
Σου έβαλα & εγώ μία στις 14.39 ,
αλλά την έγραψες Κε Τάκη

Αθάνας
12/12 22:21  Καλογηρου Παναγιωτης
atan
Σόρρυ δεν την είδα.
Μηπως και τα 2 σε κόβουν; ;)
12/12 22:21  atan
Απάντήσεις :
3. Το σπίτι δεν πηδάει.Αρα ο σκύλος πιο ψηλά
5. Η κοπέλα πήρε ένα β'οτσαλο λευκό από το δρόμο,έκανε πως το τράβηξε η το άλλαξε με το μαύρο
12/12 22:23  Καλογηρου Παναγιωτης
Το 3 σωστό. το 5 οχι.
12/12 22:30  atan
Ακου Τάκη :
Από τη στιγμή που η Μπάρμπα δήλωσε πως ανέβηκε με το σπαθί της , δεν υπάρχει καμία διαφορά.Οι έννοιες είναι ταυτόσημες
12/12 22:32  Καλογηρου Παναγιωτης
Το σπαθί απο ποιά μερια ειχε την λαβή;
12/12 22:37  Καλογηρου Παναγιωτης
Στο 1 ποιά είναι η απάντηση;
12/12 22:42  atan
Oπως είπα είναι 40
12/12 22:42  Καλογηρου Παναγιωτης
Αντε να βοηθήσω.
Αυτό που βρήκατε ολοι ( 5000 ) δεν είναι σωστό.
12/12 22:45  Καλογηρου Παναγιωτης
Αυτο είναι η 2, αλλα το σωστό είναι 45 μια και η γωνία δεν αλλάζει.
12/12 22:52  atan
Τάκη είσαι αλλού.
Δεν διαβάζεις σωστά
12/12 22:55  Καλογηρου Παναγιωτης
Αναφέρεσαι για το 2) και για την γωνία.
Τι είπα λάθος;
12/12 22:59  atan
Σούδωσα την απάντηση της 2) , στις 14.35
Τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι ως Φυσικός , σε σχέση με τα Διαγράματα Γ.Δ (Γενικά)
Εχεις χρόνο ;
12/12 23:02  Καλογηρου Παναγιωτης
Η 1 είναι:
1) Προσθέστε γρήγορα και χωρίς χαρτί και μολύβι. Πάρτε 1000 και βάλτε ακόμα 40. Τώρα προσθέστε ακόμα 1000 και μετά άλλα 30. Τώρα βάλτε άλλα 1000 και σε ότι βρήκατε ακόμα 20. Τώρα άλλα 1000. Και ακόμα 10. Πόσα βρήκατε ;
Οσο αφορά την ερώτηση σου σε ακούω.
12/12 23:09  atan
Υπάρχει στη Φυσική Μαθηματικά κ.λ.π ο όρος maximal η & minimal (ψευδομέγιστο -ελάχιστο)
Εχει αντιστοιχία με ρτην πρόσκαιρη ανοδική διαφυγή η την καθοδική
Με λίγα λόγια , μπορούμε να τα //ληλλίσουμε;
12/12 23:11  Καλογηρου Παναγιωτης
Ναι φυσικά και μπορούμε.
12/12 23:15  atan
Θα σου στείλω στο metoxes & μιά φράση του ΓεροΡότσιλντ
Αμα θέλεις βάλτη
12/12 23:16  Καλογηρου Παναγιωτης
οκ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις