Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» !!!
1521 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010
22:36

Σας μεταφέρω κάτι που μου έστειλαν με  E-mail.

* Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο

* Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι  εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με  βάση το υπ’ αριθμόν  182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του  οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό  Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου  Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα,  τα οποία μόνο το Κράτος  κατέχει.

Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ...
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος)  δικαιούται να  εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους  που διαμένουν στην  Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά  λόγια, κανένας εβραίος δεν  πληρώνει φόρο στο
ελληνικό δημόσιο, αλλά  μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!!

Επειδή όμως ο νόμος  «επεκτάθηκε», αργότερα,  αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο  Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!

Εάν μάλιστα  αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ  ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση  των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό,  όπου στεγάζεται η Συναγωγή και  άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν  χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου  νεκροταφείου του Κεραμεικού,  δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά  με τη ταυτότητα  αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην  Ελλάδα…

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες  εβραίων  και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός   πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή  φόρων, όσον  αφορά την διαχείριση των πόρων του.

Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν  καταβάλλει κανέναν  φόρο στο
ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά,  αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα  δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως  προκύπτει από τον  εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο  οργανισμό που  επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς,  δικαστικούς,  διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α.  τομείς,  υποδομή η οποία
απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους.  

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο  Κ.Ι.Σ. είναι  παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο  κανονισμό του Κ.Ι.Σ.,  αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν  κράτη" από την ελληνική εβραϊκή  κοινότητα.
Και μάλιστα, αυτό το  "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι  του ελληνικού κράτους  και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό  δημόσιο...!

Σχόλια

04/12 00:32  Καλογηρου Παναγιωτης
Οποιοι θέλουν να δούν κάποιες μετοχές με τον τρόπο που δείχνει το πρόγραμμα μπορούν να το γράψουν.
Οι 5 που θα εχουν περισσότερη ζήτηση, θα ανεβούν.
04/12 23:47  pinnoir
Να είστε πιο προσεκτικός κ. Καλογήρου
Οι Έλληνες πολίτες, Εβραίοι στο θρήσκευμα, φορολογούνται όπως όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως από το αν καταβάλλουν συνδρομή μέλους στο κοινοτικό τους όργανο.
http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=493:-blogs-&catid=12:2009&Itemid=41

http://www.scribd.com/doc/28679714/19780100040
Μη μεταφέρετε εδώ όι γράφουν ρατσιστικά sites
04/12 23:55  Καλογηρου Παναγιωτης
pinnoir
Δηλαδη θεωρείτε ρατσιστικό οταν λέγεται οτι δεν πληρωνονται φόροι στο Ελληνικό κρατος;

Άρθρο Ι του νόμου 2456/1920:
" Εις ας πόλεις του Βασιλείου κατοικούσι μονίμως πλείονες των είκοσι Ισραηλητικών οικογενειών και λειτουργεί Συναγωγή δύναται να ιδρυθεί δια Β διατάγματος Ισραηλιτική Κοινότης αναγνωριζομένη ως "νομικόν πρόσωπον Δημοσίου Δικαίου""

Άρθρο Ι του αναγκαστικούη Νόμου 367/1945 σε τροποποίηση του προηγουμένου:
"Όσαι εκ των εν Ελλάδι Ισραηλιτικών Κοινοτήτων αριθμούν κατά τη δημοσίευση του παρόντος πλέον του ημίσεως του προ του πολέμου αριθμού μελών, θεωρούνται ως ανασυγκεγκροτημέναι. Η λειτουργία των Κοινοτήτων τούτων συνεχίζεται συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 2456/1920"

Άρθρο Ι του προεδρικού διατάγματος 182/1978 που αφορά την κοινότητα των Αθηνών μόνον:
" Η Ισραηλιτική Κοινότης Αθηνών υφίσταται ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου κατά τους νόμους 2456/1920 (ΦΕΚ 173) και 4837/1930 (ΦΕΚ 252). Σκοπός της είναι γενικά η εξυπηρέτηση σύμφωνα με τους νόμους αυτούς των θρησκευτικών, εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών προορισμών η υποστήριξη κάθε ωφέλιμης πρωτοβουλίας που εξυπηρετεί εθνικές ανάγκες, η εξύψωση του ηθικού, πνευματικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών της, η αδελφοποίησή τους και η φροντίδα για την προαγωγή των εβραϊκών γραμμάτων"

Άρθρα 23 και 25 του 2456/1920 λένε τα ακόλουθα:
" Τα υπό των Ισραηλιτικών κοινοτήτων εισαγόμενα εκ του εξωτερικού είδη σχετικά με την θρησκευτικήν λατρείαν των Ισραηλιτών, τα άζυμα του Ισραηλιτικού Πάσχα ή άλευρα δια την κατασκευήν τοιούτων αζύμων, η εισαγόμενη δια το Ισραηλίτικον Πάσχα ζάκχαρις και προμήθεια ειδών χρησίμων τη διδασκαλία εν τοις κοινοτικοίς σχολείοις, μετ' έγκρισιν του Υπουργείου Παιδείας απαλάσσονται παντός είδους εισαγωγικού δασμού και τέλους Δημοσίου και Δημοτικού" "Οι Ισραηλίται οι μη δυνάμενοι να τηρώσιν ελληνιστί τα εμπορικά των βιβλία δύναται να μεταχειρίζωνται εγκύρως την ιδιαιτέραν αυτών διάλεκτον Ισπανοεβραϊκήν ή την Γαλλικήν γλώσσαν δια την τήρισιν αυτών".

Άρ
05/12 00:12  pinnoir
κ.Καλογήρου διαβάστε ξανά τι έχετε γράψει

<<Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!>>

<<Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ>>

και τόσα άλλα
05/12 00:25  Καλογηρου Παναγιωτης
Φίλε pinnoir
Να ξεκαθαρίσουε κάποια πράγματα.
1ον Το θέμα ΔΕΝ είναι δικό μου. "Σας μεταφέρω κάτι που μου έστειλαν με E-mail."
2ον Δεν εχω τίποτα με κανένα, όσο αφορά τα περί ρατσισμού κ.λ.π. που θέλουν κάποιοι να λένε.
Με ενοχλεί όμως το να γίνονται αδικίες και να μην μιλάμε.
Οπως θα έχεις δεί, στρέφομαι κατα οποιουδήποτε νομίζει οτι αποτελεί εξαίρεση και πως για όλα φταίει ο απλός πολίτης.
Αν λοιπον κάποιος εχει επιχειρήματα ας τα πεί.
Ειναι διαφορετικό πράγμα η αδικία και διαφορετικό ο ρατσισμός.05/12 00:46  pinnoir
κ. Καλογήρου κένετε λάθος και επιμένετε.
Μη μεταφέρετε την συζήτηση αλλού.
Δεν πληρώνουν για τα ματζούνια και δεν ξέρω τι άλλο φέρνουν σχετικό για την θρησκευτική λατρεία των. Αυτό είναι το πρόβλημά σας? Και τα άλλα θρησκευτικά δόγματα αυτό κάνουν.
Όσο για την εισφορά τους στις συναγωγές τους πληρώνουν ότι και εσείς πληρώσατε όταν σας βαφτίσανε και πληρώνετε σήμερα στο σύλλογο σας.
05/12 00:51  pinnoir
κάνετε
06/12 15:29  onkar
Δηλαδη κΚαλογηρου οτι βλακεια σας στελνει ο καθενας με mail εσεις την αναδημοσιευετε?
για να ξερουμε να κρινουμε την σοβαροτητα των αρθρων σας...
06/12 15:52  onkar
Για την ουσια του δημοσιευματος σας αναφερω και ψαξτε το ( εγω το εψαξα )οτι και το ΚΙΣ και ολοι οι αλλοι φορεις που αναφερετε ,ως ΝΠΔΔ ,πληρωνουν φορους χωρις καμμια εξαιρεση
Η αναφορα δε στα παρακατω του αρθρου σας περι ειδικων προνομιων,αυθερεσιων κ.λ.π.
μονο εκ του πονηρου μπορει να ερμηνευθει
οτι γραφονται ...
Νομιζω οτι δεν θα θελατε να σας φορτωθουν ως δικα σας .
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις