Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ
1311 αναγνώστες
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
23:28

Αυτό είναι το Κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας VETO 6/12/2009 , με βάση το οποίο ο κ.Προβόπουλος δήλωσε στην Εφορία κατά το έτος 2008....το Αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 Ευρω!!!

Αυτή είναι η φτωχική Ελληνική πραγματικότητα... εν μέσω κρίσης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος , Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και επιστροφή φόρου απο το Υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα, ο κύριος 4.051.949,01 ζεστά και μετρητά, προτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο!

Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το Ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Και βέβαια, εμείς οι.... υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι... κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας !!!

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ..........

Αυτός τουλάχιστον τα δήλωσε......Οι άλλοι;;;;;....

 

*  575;; x 13 =  7.475 ευρώ

4.051.949 / 7.475 =  542 και κάτι ψιλά.

Ητοι ο μισθός ενός τραπεζίτη, είναι η πληρωμή 542 ατόμων για 1 χρόνο.

Και τούς κοιτάτε ακόμα........

Σχόλια

15/10 09:37  cornelsen
Σωστή η κριτική σου μόνο που έχει έναν μικρό κίνδυνο: πίσω από τις υψηλές αμοιβές και τα λαδώματα των κυρίων πολιτικών (που έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτουν παρά ένα ελάχιστο μέρος από το δημόσιο χρέος) γίνεται προσπάθεια να κρυφτούν τα τεράστια κέρδη κάποιων άλλων.

Πρόσεξε το παρακάτω: πραγματικός φορολογικός συντελεστής κεφαλαίου (στοιχεία τής EUROSTAT)
Ελλάδα 15,9% για το 2006. Για την ΕΕ ο μέσος όρος είναι 33%. Για την Πορτογαλία 30,8%. Για την Δανία (την... original) 44,8%. Θέλει πολύ να καταλάβεις γιατί το χρέος στην Ελλάδα είναι στο 120% και στην Δανία το 40% τού ΑΕΠ;

Να πληρώσουν αλλά όχι μόνο οι πολιτικοί διαχειριστές τού αίσχους. Να πληρώσουν αυτοί που -νομίμως και παρανόμως- δεν πλήρωναν φόρους/εισφορές και ταυτόχρονα έπαιρναν θαλασσοδάνεια, πλούτιζαν από προμήθειες και δημόσια έργα, από υπερτιμολογήσεις...

Για όποιον αμφιβάλλει τα στοιχεία υπάρχουν εδώ: http://ec.europa.eu/taxation_customs/resources/documents/taxation/gen_info/economic_analysis/tax_structures/2010/2010_main_results_en.pdf
Σε ένα χρήσιμο ραβδόγραμμα και εδώ (συγκεκριμένα σελ. 20, Graph 2.10)
http://ec.europa.eu/economy_finance/publications/european_economy/2010/pdf/ee-2010-6_en.pdf
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις