Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
1379 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010
20:44

Αυτοί οι κάφροι μας λένε θρασύτατα.

" Το κράτος μοιραζει παροχές και επιδόματα"

Ρε λεχρίτες.......σε ποιούς τα μοιράζει? Μήπως σε συτούς που ΕΣΕΙΣ βάζατε σωρηδόν με αντάλαγμα ψήφους?

Τώρα βέβαια δεν τους χρειάζεστε, γιατι ΟΛΑ γυρίζουν εναντίων σας, και προκειμένου να πληρωσετε εσείς, μεταφέρετε το πρόβλημα αλλού.

Ειστε τόσο θρασύμια που ΤΟΛΜΑΤΕ να λέτε οτι το 70% ειναι μισθοί δημοσίου και συντάξεων. Απο αυτούς αν αφαιρέσουμε τις συντάξεις που είναι μηδαμινό ποσοστό, ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τα πήραν και πρέπει να τα δώσουν πίσω.

ΠΟΙΟΙ ήταν δηλαδή αυτοί που τα πήραν? Μήπως στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ των βολευτων και μάλιστα με πολύ καλές χρηματικές απολαβές. Μήπως ΕΣΕΙΣ δεν φροντίσατε βάζοντας όλους αυτούς - προκειμένου να σας ψηφίσουν - στο δημόσιο, να καταρρεύσετε την οικονομία.

Η μήπως αυτοί έκλεβαν τις μίζες φανερές και κρυφές.

Αυτοί τα έπαιρναν από τους τραπεζίτες?

Αυτοί νομοθετούσαν υπέρ των τραπεζων?

Αυτοί στήριξαν τις τράπεζες με τα λεφτά των πολιτών?

Αυτοί έστηναν τα παιχνίδια με το χρηματιστήριο?

Αυτοί εν μέσω κρίσης ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ εις βάρος των κορόΪδων?

Αυτοί ψήφιζαν νόμους, ώστε ακόμα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ?

Αυτοί είναι που έπαιρναν μίζες απο τους εργολάβους?

Αυτοί πλήρωναν 14000 ευρω για κουρτίνες

Αυτοι φορολογουνται οπως εσεις, με 500 φοροαπαλλαγές?

Αυτοί υποθήκευσαν την χώρα, οταν τον περασμένο χρόνο ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ, δεν πέρνατε το δάνειο πιο νωρίς, αλλά αφήσατε τα πράγματα να μας πάνε στο ΔΝΤ?

ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!! ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? 

Ρέ κλέφτες, αν θέλετε να μιλάτε, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΕ.

Οχι φωνάζει ο ΚΛΕΦΤΗΣ να φοβηθεί ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Αλλά καλά κάνετε μια  σας εχουμε ακόμα και σας ακούμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ....

Σχόλια

31/08 22:14  atan
Αυτοί Παναγιώτη δεν θέλουν βρίσιμο
Πρίν τους στείλουμε,θα τους βασανίσουμε
Πόσα πήρε αυτό το ερπετό απο την απελευθέρωση των καυσίμων (Υπουργός Εμπορίου τότε) Ξέρεις ;
Απάντηση : 5 δις δραχμές
Είναι Αυτός/η που μίλαγε για λαικό καπιταλισμό
01/09 09:16  cornelsen
"70% είναι μισθοί δημοσίου και συντάξεων" Τα παραπάνω στοιχεία είναι ψευδέστατα. Το αποδεικνύω σε όσα έχω γράψει στο http://cornel.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=23294&blid=95
Και για να είμαι δίκαιος θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα σημείο από τα γραφόμενά σου. Οι πολιτικοί μας ηγέτες σίγουρα έχουν βάλει το δαχτυλάκι τους στο μέλι. Αλλά ούτε και εκεί βρίσκεται η αιτία τού χρέους. Όταν, για παράδειγμα, η κλοπή ΦΠΑ έφτασε τα 6,5 δις€, το κόστος φαρμακευτικής περίθαλψης είναι σχεδόν ίδιο με τής Ισπανίας, όταν το κεφάλαιο πληρώνει φόρο 15,9% το 2006 (από 19,9% το 2000) και η εργασία (που είναι το 30% τού ΑΕΠ) πληρώνει εφορία 35,5% τι ψάχνεις να βρεις;
Στην Ελλάδα, η κρίση χρέους (στην οποία μετεξελίχθηκε η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ κρίση τού 2007-2010) έγινε κρίση ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρέους. Κι αυτό διότι οι πολιτικοί μας -και σ' αυτό έχεις δίκιο να τούς σιχτιρίζεις- μετέτρεψαν τα χρέη των επιχειρήσεων σε κρατικά χρέη.
01/09 10:21  Frixos
Ξαναυποβάλω το ερώτημα στον κύριο Αδριανόπουλο και τους ομοίους του, να μου απαντήσει ποία η θέση του σε μία νέα δίκη τύπου αυτής των έξι.
Θα είναι κατήγοροσ ή κατηγορούμενος με ότι αυτό συνεπάγεται?
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις