Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΝΕΑ "ΚΟΛΠΑ" ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΒΝΑ
1109 αναγνώστες
Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010
19:01

Το κλείδωμα ενός κινητού τηλεφώνου, αν και μια χρήσιμη λειτουργία για να κρατά κανείς μακριά τους ανεπιθύμητους, είναι συχνά ένας σκέτος μπελάς στην περίπτωση που κάποιος ξεχάσει τον κωδικό που πρέπει να πληκτρολογήσει. Τώρα, μια νέα τεχνολογία επιτρέπει το ξεκλείδωμα με ένα απλό τίναγμα του χεριού που κρατά το κινητό!

Η ανακάλυψη οφείλεται σε ένα καινοτομικό λογισμικό της εταιρίας KDDI R&D Laboratories, το οποίο επιτρέπει την ενεργοποίηση ενός αισθητήρα, ο οποίος συλλέγει βιομετρικά δεδομένα ανάλογα με το πώς ο κάθε διαφορετικός χρήστης κουνά το χέρι του, που κρατά το κινητό, σύμφωνα με την ηλεκτρονική υπηρεσία Live Science.

Αν και εκ πρώτης όψεως δεν θα φανταζόταν κανείς ότι το κράτημα του τηλεφώνου έχει κάτι το ξεχωριστό από άνθρωπο σε άνθρωπο, στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο αισθητήρας είναι σε θέση να καταγράψει αυτά τα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, όπως το μήκος του χεριού, τη δομή των μυών, το συνήθη τρόπο κρατήματος του κινητού και άλλες ασυνείδητες συνήθειες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αισθητήρας να αποτυπώνει ένα διακριτό (διαφορετικό για κάθε άνθρωπο) πρότυπο κινήσεων, ένας είδος "υπογραφής", που είναι σχεδόν αδύνατο να αντιγραφεί ή να "σπάσει". Κάθε φορά που κάποιος ανοίγει το κινητό του, το τηλέφωνο συγκρίνει τις κινήσεις του χεριού με το βιομετρικό προφίλ που έχει στη μνήμη του. Τα τεστ δείχνουν μέχρι στιγμής ποσοστό επιτυχίας 96% στην ταυτοποίηση του χρήστη-κατόχου του τηλεφώνου.

Η εταιρία, πέρα από το ξεκλείδωμα, σκοπεύει να μελετήσει τη χρήση της νέας τεχνολογίας και σε άλλες εφαρμογές του κινητού, που πλέον θα ανοίγουν επίσης με μια συγκεκριμένη κίνηση του χεριού. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί πότε μπορεί να εμφανιστούν οι πρώτες εμπορικές εφαρμογές της νέας τεχνολογίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

* Στο προσωπικό μου blog τεχνικη ανάλυση για ΓΔ.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις