Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ
1634 αναγνώστες
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010
19:53

Ένα λάθος κλικ στο e-mail ήταν αρκετό για να βγουν τα ρουσφέτια στη φόρα. Η γραμματέας του Άντρου Κυπριανού στην προσπάθειά της να του στείλει τη λίστα με τα διάφορα αιτήματα της περασμένης Παρασκευής έστειλε το e-mail σε όλα τα ΜΜΕ. Στη λίστα εκτός από αιτήματα για ραντεβού και συναντήσεις υπάρχουν 2 αιτήματα που αφορούν σε κανονικό ρουσφέτι. Αυτό που όλοι γνωρίζαμε ότι συμβαίνει με τους Κύπριους πολιτικούς έρχεται στο φως με κάθε επισημότητα και πλέον περιμένουμε τις αντιδράσεις.  

 


Στην πρώτη περίπτωση το αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη. Ο «Μιχάλης» αφού πρώτα στέλνει τα χαιρετίσματα του στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, εισηγείται όπως στην θέση αρχιτελώνη  προωθηθεί συγκεκριμένο άτομο,  η οποία είναι μάλιστα παντρεμένη  με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΔΗΚΟ.   Όπως αναφέρει το email,  η θέση μέχρι σήμερα προοριζόταν  για πρόσωπο,   το οποίο μάλιστα έχει στενή συγγενική σχέση με βουλευτή του ΑΚΕΛ. Επειδή όμως η κυρία  του Κυρίου αφυπηρετεί σε 14 μήνες, ο «Μιχάλης» εισηγείται  στον Άντρο να τοποθετηθεί αυτή προσωρινά μέχρι να αφυπηρετήσει και μετά να πάρει σειρά ο. .. αδελφός. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα νοιώσει υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.


Το δεύτερο περιστατικό αφορά κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι ενώ απολύθηκε η αδερφή του που εργαζόταν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες το Κόμμα δεν έκανε κάτι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καϊάφα  και του είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν.

http://www.sigmalive.com/news/politics/280981

Σχόλια

28/06 20:23  ΕΝΑΠ
Η γραμματέας θα πληρώσει ΦΑΝΕΡΑ ή ΚΡΥΦΑ για το λάθος.
Οι υπόλοιποι τακτοποιούνται κι αλλού Τάκη..
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις