Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
2532 αναγνώστες
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010
18:21

Μας μιλανε για φορους και δεν επενδυουν σε αυτα που διαθετουμε.

Σχόλια

15/02 00:50  londoner
Καλησπερα

Νομιζω πως τα πολλα μπεκερελ ειναι απο τα πυρηνικα αποβλητα που μας ποτιζει η βουλγαρια εδω και πολλα-πολλα χρονια. Εχω ακουσει πως υπαρχει και μια πολλη ενδιαφερουσα μελετη για τα ποσοστα καρκινων και θανατων απο καρκινους σε καποιες περιοχες της Μακεδονιας, που φτανουν σε απιστευτα νουμερα...
15/02 09:35  Frixos
Κε Καλογήρου καλημέρα. Να σας ρωτήσω τι ράτσα είναι τα πρόβατα δεξιά στις εικόνες και αν πωλούνται? Η τιμή δεν με πειράζει να περιλαμβάνει και την προμήθεια του μεσάζοντος,(κοινώς μίζα).

Βουκόλος ή coban ή τσομπάνος ή ζουμπάνος ή βοσκός ή τσέλιγκας ή ηγέτης αγαθών ζωντανών. Οι λέξεις αλλάζουν αλλά το νόημα μένει το ίδιο. (

Καλή σαρακοστή
15/02 09:39  Frixos
Διευκρίνηση:

Το Frixos μη σε μπερδέψει, άλλαξα όνομα για να αποφύγω τους... δικαστικούς κλητήρες που άρχισαν να με επισκέπτονται όχι μόνο τις εργάσιμες αλλά και τις αργίες.
Γνωριζόμαστε
15/02 12:10  τσατσαρα
Ο Μπάτσης Δημήτρης, παιδί της αστικής τάξης δολοφονήθηκα μαζί με τον Μπελογιάννη γιατί έγραψε το βιβλίο "H βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα ", και απέδειξε ότι δεν είμασταν ψωροκώσταινα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις