Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΓΙΑ 16/9/09
1931 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009
21:06

 

 Ο Γενικός Δείκτης χτες κινήθηκε στα επίπεδα που είχαμε ορίσει 2460-2470 και μας έδωσε 2465.

Αναμενόμενη λοιπόν ανοδική συνεδρίαση η σημερινή και φυσικά αναμένουμε περαιτέρω ανοδικές συνεδριάσεις μέχρι τα 2650-2670 με μία ίσως διορθωτική ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Κρίσιμα τα νούμερα στην ζώνη 2650-2670 για ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ τάσης.

Στα επίπεδα 2650-2670 αναμένουμε αρχικά διόρθωση σε συγκεκριμένα επίπεδα τα οποία θα ορίσουμε στην συνέχεια και σε διάσπαση των επιπέδων αυτών γύρισμα της ανοδικής τάσης.

Μοναδική περίπτωση διάσπασης των ανωτέρω επιπέδων 2650-2670 θα είναι εαν στα συγκεκριμένα νούμερα θα δούμε ανοδική κίνηση με gap και πάρα πολύ μεγάλους όγκους κάθε τι άλλο μας οδηγεί στο καθοδικό σενάριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αν η αγορά βρει οροφή στα 2650-2670 να ξέρετε ότι ΟΛΕΣ οι μετοχές θα καταγράψουν χαμηλότερα επίπεδα.

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

16/09 23:02  λυντερ1970
Καλησπερα τακη1, οταν λες οτι αν η αγορα βρει οροφη τα 2650 2670 να ξερετε οτι ολες οι μετοχες θα καταγραψουν χαμηλοτερα επιπεδα τι εννοεις οτι θα κανου πιο χαμηλες τιμες και απο αυτες που κατεγραψαν το 99% τον μετοχων αρχες μαρτιου,περιμενο απαντηση; σ` ευχαριστω καλο βραδυ...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις