Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΣΧΟΛΙΑ ΓΔ ΓΙΑ 10/8/09
1769 αναγνώστες
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2009
01:29

 

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

09/08 16:04  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Tάκη χαίρομαι που σε "ξαναακούω" μετά τα τελευταία γεγονότα.
Μια εκτίμησή σου, αν θες. Αν κάποιος αποφασίσει να μπεί LONG σε επίπεδα 20άρη 1250 ώς 1260, τι πιθανότητες (%) έχει να κλείσει τη θέση με κέρδη βραχυπρόθεσμα?
10/08 21:13  kostoklani
Ρε συ Τάκη, σου δώσαμε 758 αναγνώσεις, στο φέραμε πάλι #1 μπροστά και από studio και μας έσβησες τα μηνύματα? Γιατί ρε Τάκη?
10/08 22:02  shell
Τάκη καλά σου...κόψε δεν σου μιλάω
10/08 22:40  
Πες τα βρε kostoklani 816 αναγνώστες, διάβασαν όλους εμάς τους κουρούδες. Θα πηγαίνουμε και εμείς στου STUDIO το μπλόγκι να τσακωνόμαστε. Δεν θα ξαναδεί πρωτιά ο Καλογήρου.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις