Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΣΧΟΛΙΑ ΓΔ ( ενα προγραμμα)
1679 αναγνώστες
Σάββατο, 25 Απριλίου 2009
18:46

Δεν θα θελαμε κλεισιμο κατω απο 1912.

 

 Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών

 

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Σχόλια

25/04 18:49  
Ένα διαφορετικό σχόλιο που ίσως να σε ενδιαφέρει
http://www.x-hellenica.gr/PressCenter/Articles/1499.aspx
25/04 19:34  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
WELKOME BACK κι ανυσήχησα...
Τάκη χαίρομαι που είσαι καλά. Ήθελα να σου πω ότι (σαν άσχετος) δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το "βγαίνουμε έξω" εκεί λίγο κάτω απ'το 1900...
25/04 19:51  Καλογηρου Παναγιωτης
Συμφωνα με το προγραμμα αυτο παμε επανω.
Εγω απλως θεωρησα καποια νουμερα που θελουν προσοχη.
Τυχον κινηση κατω απο αυτα 1900, πιθανον να μας παει σε διορθωση. ( 56 η 91 μοναδων απο τα τελευταια υψηλα)
25/04 19:55  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Ευχαριστώ, νάσαι καλά κι απ'το στόμα σου και στων πωλητών τ' αυτί γιατί όπου νάναι σπάω κάθε ρεκόρ υπομονής...
25/04 21:05  ...................
Αγαπητε Τακη καλησπερα.
25/04 21:59  crispan
Καλησπέρα φίλε Τάκη και χρόνια πολλά
Ελπίζω να πέρασες καλά.
Αρχίσαμε να ανησυχούμε.
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτεις.
26/04 12:18  apan52
Τάκη
θα ήθελα να μου εξηγήσεις κάτι σχετικά με το νέο πρόγραμμα,πως λειτουργούν τα βελάκια :
1. Εμφανίζονται πριν ξεκινήσει η μέρα ?
2. Εμφανίζονται με την λήξη της μέρας ?
3. Εάν εμφανίζονται με την λήξη της
μέρας ,σε ποίο σημείο της επόμενης
σε σχέση με την προηγούμενη μπάρα εμείς
θα αγοράσουμε ή θα πουλήσουμε ?
Πρόσθεσε και ένα παράδειγμα για εμάς τα μπουζούκια που λέει και ο Φικιώρης
26/04 15:57  Καλογηρου Παναγιωτης
Εμφανιζονται οταν τελειωσει η ημερα.
Γι αυτο και δινω νουμερα.
26/04 17:25  apan52
ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

το παρακατω αρθρο ειναι αναδημοσιευση απο την ΑΞΙΑ.Παρα πολυ ενδιαφερον μπραβο στο δημοσιογραφο της.(στηλη του Παπαγαλου)


Το απόγευμα της 20ής Απριλίου (ώρα ΗΠΑ), το Turner Radio Network λέει ότι έλαβε μια κλήση από τον John Polesi της SEC στην Ουάσιγκτον. Ο Polise ρώτησε για το θέμα που είχαμε δημοσιεύσει και που αφορούσε τα stress test. Συγκεκριμένα ρώτησε εάν είχαμε πραγματικά ένα αντίγραφο της αναφοράς. Τον ρώτησα -λέει ο υπεύθυνος του blog- γιατί ήθελε να ξέρει και μου απάντησε ότι "είναι ένα πολύ σημαντικό έγγραφο".
Συνέχισε λέγοντας ότι η SEC προσπαθεί να αποφασίσει για ποιες πτυχές (εάν θα υπάρξουν τελικά κάποιες) της αναφοράς θα ζητήσει από τις εισηγμένες εταιρείες να αποκαλύψουν και δημόσια. Απάντησε ότι είμαι ενήμερος πως διεξάγονται αυτές οι συνομιλίες μεταξύ της SEC, του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και της Federal Reserve, καθώς και ότι αναφορές των εν λόγω συζητήσεων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τότε ρώτησε "εάν ζητούσα εγγράφως τα στοιχεία, θα μου τα στέλνατε πίσω;". Σε αυτό απάντησε ρωτώντας εάν η απαίτηση θα είχε τη μορφή κλήτευσης, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. Ωστόσο, ρώτησε εάν η αίτηση είχε τη μορφή κλήτευσης, θα έδινα την έκθεση" και του απάντησα ότι θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτώ τους νομικούς συμβούλους. Με ευχαρίστησε για τον χρόνο μου και το έκλεισε.

Η αναγνώριση κλήσης εμφάνισε έναν αριθμό που ωστόσο δεν ανταποκρινόταν σε συνδρομητή. Επομένως, καλέσαμε τα γραφεία της SEC, και μιλώντας με το γραφείο Τύπου της Επιτροπής (με κάποιον Κέβιν), μας επιβεβαίωσαν ότι ο John Polise εργάζεται για τη SEC καθώς και όλα τα τηλεφωνήματα που έρχονται από το συγκεκριμένο τμήμα εμφανίζουν αυτόν τον αριθμό. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έκθεσή μας για τα αποτελέσματα των τραπεζικών stress tests έχουν προκαλέσει νευρικότητα τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και οπουδήποτε αλλού.

Μια και η τύχη των χρηματιστηριακών αγορών, θέλοντας και μη, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις εξελίξεις στη Wall Street και την aμερ
26/04 17:29  apan52
Μια και η τύχη των χρηματιστηριακών αγορών, θέλοντας και μη, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις εξελίξεις στη Wall Street και την aμερικανική οικονομία γενικότερα, έχει ενδιαφέρον -επί τη ευκαιρία και της αντιστροφής της τάσης- να δούμε τι "παίζει" στο χρηματιστηριακό παρασκήνιο στις ΗΠΑ, όπως τουλάχιστον το παρουσιάζουν τα εξειδικευμένα blogs.

Τα αποτελέσματα λοιπόν των stress test των 19 κορυφαίων τραπεζών των Ηνωμένων Πολιτειών λέει ότι έχει στην κατοχή του το αμερικανικό blog, Turner Radio Network. Θυμίζουμε πως τα stress test διεξήχθησαν προκειμένου να αποδειχθεί πόσο καλά μπορούν (εάν μπορούν τελικά) οι κορυφαίες 19 τράπεζες των ΗΠΑ να αντέξουν περαιτέρω ή νέα μελλοντική οικονομική επιδείνωση.
Σημειώνεται δε πως, όταν ολοκληρώθηκαν τα tests, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και της Federal Reserve άρχισαν να διαφωνούν σχετικά με το εάν θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ή όχι. Οι διαφωνίες αυτές συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, ωστόσο αν όντως έχει στοιχειά το εν λόγω blog, τότε μάλλον δεν υπάρχουν στεγανά ούτε στην απέναντι πλευρά του ωκεανού.


Ειδικότερα το Turner Radio Network υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του τα αποτελέσματα των stress test. Είναι πολύ άσχημα και τα περισσότερο σημαντικά σημεία αφορούν στα εξής:

Από τις 19 κορυφαίες αμερικανικές τράπεζες, οι 16 είναι ήδη τεχνικά χρεοκοπημένες.
Επιπλέον, από τις 16 αυτές τράπεζες, ούτε μία δεν είναι σε θέση να αντέξει οποιαδήποτε διατάραξη στις ταμειακές ροές ή ενδεχόμενη περαιτέρω επιδείνωση στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Εάν έστω και δύο από τις 16 αυτές τεχνικά χρεοκοπημένες τράπεζες καταρρεύσουν, τότε θα συμπαρασύρουν και ολόκληρο το σύστημα χρηματοδότησης της FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Παράλληλα, από τις 19 κορυφαίες τράπεζες της χώρας, οι πέντε μεγαλύτερες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα με την κεφαλαιοποίησή τους, που υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά τους να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Πέντε μεγάλες αμερικανικές τράπεζες έχουν πιστ
26/04 17:35  apan52
Πέντε μεγάλες αμερικανικές τράπεζες έχουν πιστωτική επέκταση συνδεδεμένη με το trading που διεξάγουν στα παράγωγα, που υπερβαίνει το κεφάλαιό τους. Ιδιαίτερα μάλιστα τέσσερις τράπεζες, οι JP Morgan Chase, Goldman Sachs, HSBC, Bank of America και Citibank, έχουν αναλάβει υψηλά ρίσκα.

Η συνολική πιστωτική έκθεση της Bank of America στα παράγωγα αντιστοιχεί στο 179% του συγκεκριμένου κεφαλαίου της, αυτή της Citibank διαμορφώνεται στο 278%, της JP Morgan Chase στο 382% και της HSBC America στο 550%. Ακόμη, χειρότερα, η Goldman Sachs ξεκίνησε να ανακοινώνει αποτελέσματα ως εμπορική τράπεζα, αποκαλύπτοντας μια ιδιαίτερα ανησυχητική πιστωτική έκθεση της τάξης του 1,056% ή περισσότερο από 10 φορές το κεφάλαιό της.


Επιπροσθέτως όχι μόνο προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με το εάν η JP Morgan Chase, η Goldman Sachs, η Citibank, η Wells Fargo, η Sun Trust Bank, ή η HSBC Bank USA μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, αλλά υπάρχουν και περισσότερες από 1.800 τοπικές και μικρότερες τράπεζες που βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης, παρά τα κυβερνητικά σχέδια διάσωσης. Η κρίση είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι είχε παρουσιάσει η κυβέρνηση. Η "προβληματική λίστα" των τραπεζών περιλαμβάνει 252 οργανισμούς με assets ύψους 159 δισ. δολαρίων. Περίπου 1.816 τράπεζες κινδυνεύουν με κατάρρευση, έχοντας συνολικά assets 4,67 τρισ. δολαρίων, έναντι των 1.568 οργανισμών με 2,32 τρισ. δολάρια ενεργητικού το προηγούμενο τρίμηνο.
26/04 19:19  pantelis2002
τακη υπαρχει αλλη παραμετρος του δεικτη?και τι στρατηγικη money manager ακολουθουμε?
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις