Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ Η FED
1190 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008
21:20

Τα αποθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ υποδηλώνουν ότι η αμερικανική οικονομία έχει εισέλθει σε φάση ύφεσης και πως η Federal Reserve θα προβεί αυτό το μήνα σε περικοπή των επιτοκίων.
 

Ο πρόεδρος της Fed Mπεν Μπερνάνκι παρέδωσε την περασμένη εβδομάδα στους νομοθέτες μια έκθεση εκτίμησης του οικονομικού κόστους από το «πάγωμα» των πιστωτικών αγορών.
«Θεωρώ ότι εάν δεν αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία των πιστωτικών αγορών, θα χαθούν δουλειές, το ποσοστό ανεργίας θα ενισχυθεί, οι κατασχέσεις κατοικιών θα αυξηθούν, το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί και η οικονομία απλώς δεν θα είναι σε θέση να ανακάμψει με φυσιολογικό, υγιή τρόπο», δήλωσε ο Μπερνάνκι.
Για τους διαπραγματευτές των προθεσμιακών συμβάσεων επιτοκίου οι δηλώσεις του Μπερνάνκι ήταν αρκετές. Σύμφωνα με τις αγορές προθεσμιακών συμβάσεων, υπάρχει πλέον πιθανότητα άνω του 90% η Fed να προβεί σε μείωση του επιτοκίου ομοσπονδιακών κεφαλαίων αναφοράς στο 1,5% αυτό το μήνα, από 2%, ενώ είναι πιθανή και περαιτέρω μείωση στο 1,25% το Δεκέμβριο -το χαμηλότερο επιτόκιο μετά τον Αύγουστο του 2004.

 

 

Πηγη  sofokleous10.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις