Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ 6 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
1247 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008
18:07

Η Goldman Sachs μείωσε την Παρασκευή την τιμή-στόχο για την Alpha Bank στα 18,80 ευρώ από 23,20 ευρώ, διατηρώντας την σύσταση "buy.

Mείωσε επίσης την τιμή-στόχο για την Πειραιώς στα 16,80 ευρώ από 20,60 ευρώ, διατηρώντας την σύσταση "neutral", καθώς και για την Τράπεζα Κύπρου στα 7,30 ευρώ από 11 ευρώ, δίνοντας σύσταση "buy".

Η χρηματιστηριακή μείωσε επίσης την τιμή-στόχο για την ATEbank στα 2,24 ευρώ από 2,60 ευρώ, δίνοντας σύσταση "neutral".

Για την EFG Eurobank, μείωσε την τιμή στόχο στα 14,60 ευρώ από 17 ευρώ, δίνοντας σύσταση "neutral", ενώ μείωσε και την τιμή-στόχο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) στα 10 ευρώ από 13 ευρώ, δίνοντας σύσταση "buy".

Σχετικές μετοχές:
ΑΛΦΑ ΑΤΕ ΕΥΡΩΒ ΚΥΠΡ ΠΕΙΡ ΤΤ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις