Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Διαγραφές 116 δις.
1398 αναγνώστες
Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2008
23:10

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτική είναι για τις ευρωπαϊκές αγορές και τα προβλήματα που έχουν με τη διεθνή πιστωτική κρίση έκθεση της JP MORGAN που δημοσιεύτηκε  την 1η του μηνος. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της εταιρίας  οι διαγραφές επισφαλών χρεών για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους για τις ευρωπαϊκές τράπεζες θα ανέλθουν συνολικά στα 116 δισ. €. Από αυτά το 24% ήτοι περίπου 28,4 δισεκατομμύρια ευρώ δεν έχουν ακόμη διαγραφεί.

Oι αναλυτές δεν προβλέπουν ότι οι οι σημαντικότερες ευρωπαϊκές τράπεζες που θα προβούν σε επιπλέον διαγραφές είναι: Lloyds (incl. HBOS) €5.7 δις., Deutsche Bank €4.5 μόνον  δις., Barclays  €3.7 μεδις. , UBS €2.7 δις. and Societe Generale €2.6 δις. 
Η τελευταία πρόβλεψη είναι πιθανόν να έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς μπορεί να οδηγήσει τη μητρική τράπεζα στο να ξανασκεφτεί την επένδυση της στην Ελλάδα και  να προβεί στην  πώληση της Γενικής τράπεζας.
Οι ίδιοι αναλυτές βλέπουν επίσης αρκετές δυσκολίες για το δεύτερο εξάμηνο στις τράπεζες  Lloyds TSB, RBS, Barclays  και Credit Agricole χωρίς όμως να θεωρούν ότι είναι δύσκολο οι δυσκολίες αυτές να ξεπεραστούν.
Τέλος μεταξύ των ελάχιστων τραπεζών που δίνει η JP MORGAN  ψήφο εμπιστοσύνης συμπεριλαμβάνεται και η Eθνική τράπεζα  μαζί με τις CSG, SG, Natixis, BBVA, UCI , Erste Bank, Banco Popolare
.

 

Πηγη  sofokleous10.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις