Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΓΔ
1146 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008
00:57

ΓΔ  και RSI.

Με μια πρωτη ματια βλεπουμε διαφωνια ΓΔ  και RSI σε ολο το τελευταιο διαστημα. Αυτο δηλωνει αντιστροφη, αλλα να δουμε και τον πιθανο τροπο.

Η σημερινη κινηση του ΓΔ με κλεισιμο στα ψηλα, σε συνδιασμο με το +5 περιπου του Αμερικανου, μας προδιαθετει για μια καλη ημερα. Η κινηση που θα γινει μπορει σε πρωτη φαση να μας οδηγησει περιπου, μεχρι το 3150. ( Αν θα μπορουσαμε να παμε σε 1 ημερα) .

Διαφορετικα για καθε ημερα που περνα, το επιπεδο κατεβαινει, στα πλαισια της ανω γραμμης τασης.

Θα πρεπει στην συνεχεια να δουμε διορθωτικη κινηση.Αυτη η διορθωση αν συνδιαστει με το γεγονος της επαναφορας της προτασης του Χένρι Πόλσον στο κογκρεσο μας δινει την δικαιλογια να παμε και παλι κοντα στα χαμηλα.

 Κατοπιν θα δουμε και θα σχολιασουμε αναλογως.

Τα futures τωρα.

 Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση   δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και   άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις