Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΥΤΙΛ
1169 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008
13:54

Γενικη αποψη  της ολης ανοδου της μετοχης.

Στο ανω διαγραμμα βλεπουμε διορθωση με μετρηση αρχικη 0 - 3.

Στην συνεχεια μεταφερω στο 4 ποσοστο 61,8%, και στο σημειο 0% του Fibonacci  εχουμε την ληξη.

Στο διαγραμμα αυτο, εχουμε 5 καθοδικα κυματα  με αναλογια 2,618  του τμηματοςπου οριζεται με αναλογια Fibonacci ( απο 0 - 100%) και μας δινει επιπεδο στα 5,80  οπου εκει οριζεται και η διορθωση στο πιο πριν διαγραμμα.

Στο ανω διαγραμμα εχουμε το τελευταιο κομματι της καθοδου οπου εδω εχουμε την μετρηση  0Α = ΒC. Αυτο μας παει στα 6,24.

Στο επανω μερος βλεπουμε τον RSI.

Εδω θα πρεπει να δουμε χαμηλοτερη τιμη απο την προηγουμενη χαμηλη ( 6,42 ), και ο RSI να ειναι σε υψηλοτερο σημειο , απο το προηγουμενο χαμηλο ( RSI - 6,42).

Εδω εχουμε με την κοκκινη γραμμη το νουμερο 5,88 που ηταν το προηγουμενο χαμηλο. Εδω θεωρητικα "παιζουμε" την στηριξη που ειναι σημαντικη.

Αρα εχουμε συμφωνα με τα ανωτερω. Μεγιστη καθοδικη τιμη 5,80 και μικροτερη που θα γινει 6,24. Λιγο προσοχη σε τυχον φιλτρα. ( κοντα 6,24)

Κοντος ψαλμος.

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση   δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και   άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΜΥΤΙΛ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις