Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΩΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
1449 αναγνώστες
Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2008
01:00

Ένας φυλακισμένος που ήταν καταδικασμένος σε θάνατο ζητά από τον διευθυντή των φυλακών να του δώσει μία ευκαιρία να γλιτώσει τον θάνατο.Ο διευθυντής δέχεται την πρόταση του και του δίνει δύο μπίλιες (μια μαύρη και μια άσπρη) μέσα σε ένα κουτί. Ο φυλακισμένος έπρεπε μπροστά σε όλους με κλειστά τα μάτια να διαλέξει μια από τις μπίλιες . Αν διάλεγε την άσπρη θα του δινόταν χάρη ,ενώ αν διάλεγε την μαύρη θα θανατωνόταν. Ο διευθυντής όμως επειδή ήθελε να θανατωθεί ο κρατούμενος έβαλε στο κουτί 2μαύρες μπίλιες .Ένας όμως από τους φύλακες προειδοποίησε το κρατούμενο για το τέχνασμα αυτό. Τότε ο κρατούμενος είπε <<Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα μου δοθεί χάρη>>. Γιατί το είπε αυτό; Δηλαδή με ποιόν τρόπο θα καταφέρει ο κρατούμενος να γλιτώσει τον θάνατο 

 

 

 Μια γνωστή σοκολατοβιομηχανία σκέφτηκε την ακόλουθη προσφορά για να διαφημίσει τα προϊόντα της: Κάθε επτά χαρτιά περιτυλίγματος της σοκολάτας τους που θα τους έφερνε κάποιος, θα του έκαναν μία σοκολάτα δώρο. Ένας μικρός μέτρησε τα χαρτιά από τις σοκολάτες που είχε φάει και τα έβγαλε 49. Πόσες σοκολάτες δικαιούται να πάρει δωρεάν;

                                                             ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ                                      

 Κοιταξτε στην τελεια και πλησιαστε - απομακρυνετε το κεφαλι σας.

 

    

   

 

 

Σχόλια

14/09 15:51  Καλογηρου Παναγιωτης
Τι εγινε; Καμμια απαντηση ακομα;
14/09 16:48  panpag
Σοκολάτες
Δικαιούται να πάρει 8 σοκολάτες, γιατί αν πήγαινε να πάρει κάθε 7 σοκολάτες το δώρο του,θα του περίσσευε το χαρτί περιτυλίγματος του δωρου. Στις 49 σοκολάτες δικαιούται 7 δώρο και με το περιτυλιγμά τους δικαιούται άλλη μία δώρο.
14/09 16:54  panpag
Φυλακισμένος.
Πρέπει να ζητήσει μπροστά σε όλους να του δοθεί χάρη αν τραβήξει την μαύρη μπίλια, μιας και οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες.
Ο διευθυντής , για να μην γίνει ρεζίλι για την λαμογιά του, θα το δεχτεί.


Ο διευθυντής για να μην γίνει ρεζί
14/09 17:08  Καλογηρου Παναγιωτης
panpag
Παντα απαιχτος.
14/09 22:02  pakom
Τραβάει την μία μπίλια και την πετάει μακρυά να εξαφανιστεί. Μετά λέει ας κοιτάξουμε ποιά έμεινε στο κουτί, άρα έγώ τράβηξα την άλλη.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις