Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


ΜΕΤΟΧΕΣ - ΕΝΚΛΩ
1289 αναγνώστες
Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008
20:01

Πριν απο  20 ημερες λεγαμε οτι η διορθωση για την συγκεκριμενη μετοχη δεν ηταν ικανοποιητικη, και θεσαμε σαν επιπεδο αγορας τα 0,10.

Σημερα η μετοχη ενδοσυνεδριακα εκανε 0,10 αλλα οπως ειναι το διαγραμμα ειναι λιγο δυσκολο να φυγει αμεσως. Πιθανον να χρειαστει 1 εως 3 ημερες . (θα δειξει).

Εκεινο ομως που θα ηθελα, συμφωνα με το πως εχει διαμορφωθει το διαγραμμα , να μου δωσει μια τιμη 0,09.

Μομιζω οτι ειναι στα πλαισια, και μπορει να γινει. Μενει να το δουμε.

 

Oι χρηματιστηριακες μας εκτιμησεις σε καμία περίπτωση   δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και   άλλων κινητών αξιών

Σχετικές μετοχές:
ΕΝΚΛΩ
Σχόλια

04/09 22:15  soter76
Η διαδικασία για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου έχει προχωρήσει, όπως επισημάνθηκε στη Β’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία είχε διακοπεί στις 6/8/08 και συνεχίστηκε σήμερα.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της γ.σ. ενημέρωσε τους μετόχους για τη συνάντηση που είχαν οι πιστώτριες τράπεζες – Εθνική, Emporiki Alpha Bank , Αγροτική, EFG Eurobank & Geniki.
Όπως αναφέρθηκε, οι πιστώτριες τράπεζες αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη δομή της χρηματοδότησης και αναχρηματοδότησης του επιχειρησιακού σχεδίου με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
«Η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, δεδομένης της σημαντικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησής της κρίνεται επιτακτική», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Επίσης, όπως γνωστοποιήθηκε στη γ.σ., το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζήτησε από τη διοίκηση της εταιρείας νέα πίστωση χρόνου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου και την χρηματοδότηση της εταιρείας.
Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της γ.σ. ζήτησε και πήρε την ομόφωνη έγκριση της συνέλευσης για την εκ νέου διακοπή της συζήτησης των θεμάτων και τη συνέχισή της την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008.
08/09 18:22  ΕΝΑΠ
Καλησπέρα Παναγιώτη.
Συμφωνούμε ως προς την τιμή της διόρθωσης ( 0,10 ευρώ ), κάτι που ανέφερα και εγώ εδώ και καιρό στο φόρουμ.
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να αναφέρεις την αρίθμηση, την μορφή και το βαθμό αυτού του κύματος - διόρθωση της μετοχής.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έφη
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις