Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


822 αναγνώστες
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016
09:21

Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο, σχόλια για την αγορά στο ιντερνετικό  τηλεοπτικό κανάλι  http://www.livestream.com/analytakis

Οταν εμφανιστεί η ένδειξη "live"  βλέπετε την αγορά σe πραγματικό χρόνο. Απλά πατάτε  στην επιλογή "live"

Πρός το παρόν δεν υπάρχει στάνταρ ώρα έναρξης.

ΓΔ

 

Αυτό δεν σημαίνει οτι ασπάζομαι οτι δείχνει το πρόγραμμα, μια και τα επίπεδα μπορεί να τα αλλάξει - το πρόγραμμα- ανάλογα τις συνεδριάσεις που καταγράφονται.

 Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

Το σχόλιό σας
503 αναγνώστες
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016
18:32

?version=3&autoplay=0;hl=el_GR/" />?version=3&autoplay=0;hl=el_GR/" type="application/x-shockwave-flash" width="590">

 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
769 αναγνώστες
Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016
00:21

                  

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
508 αναγνώστες
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015
16:26

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
532 αναγνώστες
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015
19:00

Η Google θέλει να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σπίτι μας, μετατρέποντας τους τοίχους του σε οθόνες.

Η Google κατέθεσε μια σχετική πατέντα στις 21 Απριλίου, σύμφωνα με την οποία μια ειδική μπογιά στους τοίχους θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με μία διάταξη με προβολείς, έτσι ώστε να μπορούν να προβληθούν εικόνες στον τοίχο.

Η διάταξη αυτή είναι ικανή να προβάλλει θέματα στον τοίχο ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε μια οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί ο κάτοικος ενός χώρου ή ενός διαμερίσματος να αλλάξει με όποιον τρόπο το επιθυμεί την εικόνα του χώρου του.

Η πατέντα της Google λειτουργεί με τρόπο παρόμοιο με εκείνο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνολογία ηλεκτρονικής μελάνης, όπου μια οθόνη προβάλλει εικόνα όταν πέφτει το φως πάνω της. Μάλιστα, το σχέδιο της Google μιλά για δυνατότητα προβολής ακόμα και βίντεο με την ταχύτητα εναλλαγής εικόνων στον τοίχο να μπορεί να την υποστηρίξει.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα δούμε την εν λόγω τεχνολογία να κάνει την εμπορική της εμφάνιση, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες από τις καινοτόμες ιδέες της Google θα καταφέρουμε να δούμε να γίνονται πραγματικότητα.

 

http://www.pestaola.gr/h-google-thelei-na-kanei-tous-toixoys-mas-othones/

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<5678910111213>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις