Καλογήρου Παναγιώτης (Τάκης 1)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Λίγα λόγια για εμένα
Γεννήθηκα Αθήνα..... Έχω ασχοληθεί με ΜΜΕ και είμαι ηλεκτρονικός. Στην ζωή μου οτι θέλησα το πέτυχα. Αυτό που δεν ήξερα ήταν το Χρηματιστήριο. Το πλήρωσα πανάκριβα. Ηταν το μόνο πράγμα που με έβαλε κάτω. Πείσμωσα τόσο, πού διέθεσα τόσες ώρες, όσες δεν διέθεσα για τίποτε άλλο για να το μάθω. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου ξεπληρώσει οτι μου πήρε και όχι μόνο.Εδώ και αρκετό καίρο, έχω συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να δείξω στον απλό επενδυτή οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν καταστραφείς δεν μαθαίνεις. Μάθετε για να μήν είστε και εσείς τα επόμενα θύματα. Τις γνώσεις που αποκόμισα σας μεταφέρω απο εδώ. Αποτελούν τις προσωπικές μου εκτιμήσεις και εμπειρίες. Να ξέρετε οτι κανείς δεν ξέρει τα πάντα . Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ANALYTAKIS TV
Σύνδεσμοι


3895 αναγνώστες
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017
00:12

Τι είναι η τεχνική ανάλυση;

Είναι η μέθοδος ανάλυσης μετοχών ή δεικτών μέσω γραφημάτων.

Δεν στηρίζεται  στα νέα των εταιριών ή στο P/E  αλλά ασχολείται μόνο με την μέθοδο κίνησης της μετοχής ή του δείκτη.

Κάποιοι νομίζουν, ότι η τεχνική ανάλυση σχετίζεται με τους  δείκτες που ενσωματώνονται στο κάθε πρόγραμμα που πωλείτε στην αγορά. Είναι 100%  λάθος. Οι δείκτες ή οι ταλαντωτές που προσφέρει το κάθε πρόγραμμα είναι καθαρά στατιστικοί και ουσιαστικά δουλεύουν ΜΟΝΟ όταν υπάρχει ήδη τάση.

Η πραγματική τεχνική ανάλυση αφορά την κίνηση μετοχών ή δεικτών με την ανάπτυξη των κυμάτων.

Μέσα από αυτή μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε την εκάστοτε κατεύθυνση της αγοράς.

Είναι το καλύτερο εργαλείο γνώσης από οτιδήποτε υπάρχει.

Έχοντας τις βασικές αρχές και τη γνώση, ο επενδυτής μειώνει σε σημαντικό βαθμό το ενδεχόμενο να χάσει ενώ ταυτόχρονα ενισχύει σημαντικά το προσδόκιμο κέρδος.

Στο παρόν σεμινάριο θα αναλύσουμε ουσιαστικά το Βιβλίο του Πρέχτερ “ H αρχή του κύματος” το οποίο περιλαμβάνει :

1. Τις βασικές αρχές των κυμάτων

2.  Τον τρόπο ανάπτυξης και αρίθμησης των κυμάτων

3. Τη λειτουργία τους με λεπτομερή ανάλυση

4. Τους σχηματισμούς των διορθωτικών κυμάτων και τα είδη    τους

5. Τη διαγραμματική απεικόνιση των κυμάτων

6. Τη πρακτική εφαρμογή των κυμάτων σε πραγματικά διαγράμματα

7. Τη χρήση της ακολουθίας Fibonacci.

8. Μέθοδοι χρήσης των δεικτών / ταλαντωτών. (γενικά)

9. Ανάλυση σημάτων για είσοδο ή εξοδο είτε σε δείκτη είτε σε μετοχή.

10. Βασικές έννοιες της Τάσης.

      Σχηματισμοί συνέχισης τάσης και αναστροφής.

11. Τι είναι επίπεδα και πως ξεχωρίζουν

12  Σχηματισμοί καναλιών και Τριγώνων.

13. Η σημασία του όγκου σε πυθμένες ή κορυφές

 

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι συνολικά 24 ώρες που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα μήνα .

Θα περιλαμβάνει πέραν της θεωρίας και πρακτική εφαρμογή επί διαγραμμάτων μετοχών.

 

Επίσης θα υπάρξει και  επιπλέον  χρονικό διάστημα όπου θα εξηγούνται τα διαγράμματα σε πραγματικό χρόνο ( μέσα στη συνεδρίαση).

 

Η τελευταία εβδομάδα θα αφιερωθεί στην εκμάθηση  του τρόπου ανάπτυξης τριαριών (ΑΒΓ)   και παραλλαγών που υπάρχουν.

 

Η έναρξη του σεμιναρίου θα λάβει χώρα από τις 23  Ιανουαρίου 2017 - 23/2/17  και μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

* Το σεμινάριο που θα ξεκίναγε  στις 23 Ιανουαρίου αναβάλλεται για τις  6 Φεβρουαρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο metoxes.xaa@gmail.com. μέχρι τις  5/2/17

Το σχόλιό σας
4483 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016
19:40

Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο, σχόλια για την αγορά στο ιντερνετικό  τηλεοπτικό κανάλι  http://www.livestream.com/analytakis

Οταν εμφανιστεί η ένδειξη "live"  βλέπετε την αγορά σe πραγματικό χρόνο. Απλά πατάτε  στην επιλογή "live"

Πρός το παρόν δεν υπάρχει στάνταρ ώρα έναρξης.

ΜΥΤΙΛ

 

Αυτό δεν σημαίνει οτι ασπάζομαι οτι δείχνει το πρόγραμμα, μια και τα επίπεδα μπορεί να τα αλλάξει - το πρόγραμμα- ανάλογα τις συνεδριάσεις που καταγράφονται.

 Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
3206 αναγνώστες
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016
04:55

Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε και έκρινε βάσιμη την μήνυση πολίτη –

Απίστευτη (για την Ελλάδα) εξέλιξη είχε το ζήτημα της μήνυσης του Ιατρού από την Χαλκίδα κ.Αντωνίου.

Πριν από ένα μήνα είχε…..γραφτεί ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν! Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο. Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο. Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί.

Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

Έτσι, εδώ και μερικές εβδομάδες, στη βουλή, έχει φτάσει το πόρισμα στην ουσία του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, το οποίο έκρινε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για «εσχάτη προδοσία» εκ μέρους των βουλευτών! Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό.

Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα! Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας! Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “επίσημα” ή παραδοσιακά ΜΜΕ; Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιον από αυτά τα ΜΜΕ; Ολοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες! Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!
ΣΕ ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές (διότι δεν γινόταν αλλιώς!) η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε 28 δευτερόλεπτα!!! Μάλιστα!

Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι σχεδόν οι μισοί βουλευτές κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία

Στο βίντεο ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε παράβαση του ΚΟΚ !!!

Είναι πλέον προφανές, ότι το Κοινοβούλιό μας, λειτουργεί συντεχνιακά! Δεν γνωρίζω αν τα κόμματα και οι βουλευτές που ΔΕΝ κατηγορούνται γνωρίζουν το θέμα αυτό. Σίγουρα κάποιοι έχουν ενημερωθεί από τον μηνυτή!

 

Το ζητούμενο είναι ότι η πληροφόρηση στο λαό για ένα τέτοιο ζήτημα δεν ήταν καν η στοιχειώδης. Τέτοιοι αποκλεισμοί δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα του πλανήτη παρά μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα!

Είναι γεγονός πάντως, ότι η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα ήταν ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει.”

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ… ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;


http://beteranizhta.blogspot.gr/2016/08/blog-post_619.html?spref=fb

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
536 αναγνώστες
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016
08:27

Μία απίστευτη υπόθεση νόμιμης φοροαποφυγής και κερδοσκοπίας σε βάρος ανυποψίαστων πελατών,διέπραξε η γνωστή σε όλους μας από την ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα του ελληνικού λαού τράπεζα alpha bank μέσω offshore εταιρείων και πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους επενδύοντας σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα δίχως να το γνωρίζουν, συνθέτουν το έγκλημα της εν λόγω απάτης.

Η γνωστή σε όλους μας τράπεζα Alpha Bank μέσω εταιρείας που έστησε με έδρα τα νησιά jersey διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια ευρώ πελατών της δείτε και το σχετικό έγγραφο σύστασης της

Συνεχίστε την ανάγνωση πατώντας εδώ.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
3159 αναγνώστες
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016
02:59

Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο, σχόλια για την αγορά στο ιντερνετικό  τηλεοπτικό κανάλι  http://www.livestream.com/analytakis

Οταν εμφανιστεί η ένδειξη "live"  βλέπετε την αγορά σe πραγματικό χρόνο. Απλά πατάτε  στην επιλογή "live"

Πρός το παρόν δεν υπάρχει στάνταρ ώρα έναρξης.

ΓΔ

FTSE25

EXAE

ΟΠΑΠ

 

Αυτό δεν σημαίνει οτι ασπάζομαι οτι δείχνει το πρόγραμμα, μια και τα επίπεδα μπορεί να τα αλλάξει - το πρόγραμμα- ανάλογα τις συνεδριάσεις που καταγράφονται.

 Oι χρηματιστηριακές μας εκτιμήσεις σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις καί σχόλια δεικτών - μετοχών.
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG
http://analytakis.blogspot.com/

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΛΟΓΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL, ΜΠΟΡEIΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΛΕΣ

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΔ ΜΕΤΟΧΩΝ Σχολια Δεικτων ΑναλυσειςΑπό 22/11/13

Από 16/12/13
Flag Counter


[ Copy this | Start New | Full Size ]


Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις